Workshops

Workshop hobby Detectie
Gezellig met een clubje een ochtend of middag snuffelen aan detectie.
Wat gaan we doen?

De honden laten kennis maken met het materiaal wat wij gebruiken en waar ze aan mogen aan snuffelen, dit doen we door middel van voer of spel. Daarna gaan we een line up aanleren op de boxen, gaat dit goed dan kan er een geur bij komen en dan hebben we eigenlijk al het begin van detectie aangeleerd!
Echt heel leuk om te doen en om te zien!
Uiteraard zit er een stukje theorie bij over het hoe honden zoeken!

Wil je ipv hobby detectie met snel zoekresultaat snuffelen aan de sportdetectie dan kan dat ook!

We nemen dan eigen honden mee om eerst een demonstratie te geven, zonder demonstratie is t moeilijk om te begrijpen hoe de opbouw met de Kong in z’n werk gaat. Na de demonstratie begeleiden we graag combinaties met de eerste stappen van de sportdetectie

Workshop Sport Detectie
Heb je groepje wat fanatiekere (werk)honden, die graag willen spelen? Dan is deze workshop super leuk om het begin van het verwijzen te leren aan je hond!
Wat gaan we doen?

We gaan dmv spel de honden een goede focus aanleren op de rode Kong. Gaat dit goed dan kan er een verwijzing aan gekoppeld worden, dit vraagt al wel wat handigheid van de geleider en honden die graag willen werken.
In deze workshop zullen we waarschijnlijk nog niet tot zoeken komen maar je krijgt wel een goed beeld of sport detectie de sport is voor jou!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken email workshop@dogcenter.nl of whatsapp 0653772075

Wat kost een workshop?
We geven de workshops op locatie graag in een hal of minstens onder een afdak. De workshops worden door 2 gediplomeerde instructeurs gegeven. De kosten voor een ochtend of middag van ongeveer 4 uur per dagdeel zijn
€ 350,- inclusief btw.