Wij zijn een Carnibest verkooppunt

Wij zijn een verkooppunt van CARNIBEST (www.carnibest.nl), vers vlees voor uw hond. Voor bestellingen mail: carnibest@dogcenter.nl. Omdat onze voorraad niet heel groot is, is van tevoren bestellen raadzaam, ook voor de minder vaak voorkomende smaken of Carnibest voor de kat of fret. Stuur een mail of whatsapp via 06 53 77 20 75

Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden, katten en fretten.
Voor deze 3 diersoorten heeft Carnibest al ruim 15 jaar, diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment. Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie. De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen, wat onder andere blijkt uit de talloze gebruikerservaringen die je op deze website kunt lezen. Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Carnibest. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten! Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven. Bedrijfsinformatie.
Carnibest wordt geproduceerd volgens de huidige HACCP-normen en is een door de VWA en Productschap Diervoeder erkend bedrijf.