Hulp opvoeding thuis

Wil je graag thuis hulp bij de opvoeding van de pup of puber?

De pup die het altijd super doet op cursus maar thuis niet luistert?
Of de pup die geen gekke 5 minuten heeft maar een hele gekke dag en maar niet tot rust lijkt te komen?

Soms lijkt het alsof de hond van de buren wel luistert en die van jou niet! Je staat te roepen alsof je op de markt staat en je wilt je pup niet meer loslaten, want als hij een andere hond ziet is hij weg en heeft hij bananen in zijn schattige puppy-oren. Het leek zo leuk een pup in huis, gezellig wandelen, spelen en slapen, maar dit lieve pupje lijkt wel een draakje; hij sloopt je schoenen en knaagt aan de stoelpoten alsof het een stok is!
Bij je vorige hond was zindelijk worden gewoon iets wat even tussendoor ging maar met deze pup is het helemaal anders? Na een wandeling kom je binnen en ga je net zitten en huppetee daar ligt weer een plasje, hoe kan dat nou?
Hij is net naar buiten geweest en dweilen is echt geen hobby van je!

Ben je meer aan het mopperen op je pup dan dat je van hem geniet?
Wil je iets meer sturing in het dagelijks leven met je pup?
Dan is hulp bij de opvoeding thuis een goede oplossing!

Na een intake waarbij even alle ‘problemen’ op tafel worden gelegd, ga ik ga meekijken in het gezin terwijl de gewone dag loopt zoals anders en zal sturing geven daar waar nodig is.
Dit kan zijn bij uitlaten, spelen, zindelijk worden, eten geven, rusten, bench-training (of niet), sloopgedrag, de gekke 5 minuten, enz. Mocht het na een paar sessie blijken dat het goed gaat dan kan het ook nog omgezet worden naar meedoen in een gewone puppyles of het vervolg daarop.

Wat kost het?

Een hulp bij de opvoeding thuis-les kost € 45,- voor 1 uur
Een opvoedtraject, bestaande uit 5 lessen van een uur kost € 225,-
De frequentie van de lessen is in overleg.