Wat doen wij?

Wij zijn Martin en Esther Brouwer, de eigenaren van Dogcenter. We hebben 6 oude stierenhallen verbouwd tot hallen om allerlei hondenevenementen in te kunnen geven, denk aan: workshops, trainingen, lezingen, clubmatches, nestdagen, opleidingen, spelletjesdagen, vergaderingen, enzovoorts. Wij verzorgen op zo’n dag of weekend de lunch, ontbijt, diner of zelfs een barbecue of Chinees buffet. Dit alles vindt plaats in ons grote restaurant waar ook de koffie en thee, broodjes of snacks gehaald kunnen worden. Dit restaurant heeft 120 zitplaatsen, de tweede kleine kantine in hal 8 heeft plaats voor 50 personen. Op ons terrein is het mogelijk om te kamperen, we hebben 26 kampeer/stroomplekken. In het hoofdgebouw hebben we 7 toiletten, 2 douches waarvan 1 met invalidetoilet.
Voor vrije data kan je kijken op de Dogcenter agenda, klik op een datum en je kunt gelijk zien welke hal er nog vrij is www.dogcenter.nl/agenda.
Twijfel over welke hal geschikt is? kijk op de hallen overzicht, daarin staan alle hallen beschreven, met foto erbij.
Voor reserveren of vragen info@dogcenter.nl of 0653772075

Als laatste hebben we nog een hondenschool die puppy-, beginners & basiscursussen en trainingen verzorgt; denk aan detectie, hoopers, rally-O, engelse Obedience, werkhondenbegeleiding, fitness voor de hond, clickeren, privelessen, enzovoorts. Voor meer informatie www.dogcenter.nl/hondenschool of stuur een mail naar DHT@dogcenter.nl. whatsappen is ook mogelijk 0653772075