Huisregels Dogcenter

Het is niet toegestaan om in het Dogcenter, etenswaren te verkopen, dan wel uit te stallen of uit te delen.( zowel binnen als buiten de ring). Wij kunnen zorgen voor kannen koffie en thee en een koek of iets dergelijks. Ook prijzen in de vorm van snoep of drank mogen niet genuttigd worden. Willen jullie snoepjes voor het ringpersoneel, geef het aan ons door en wij zorgen dat er iets lekkers op de tafel in de ring staat.

Het Dogcenter houdt het alleenrecht op catering van elke soort. Wij kunnen (bijna) alles leveren om de dag(en) tot een feest te maken: van Gebak tot Barbecue!

Als er na afloop van een evenement schade dan wel vernieling of overmatige urine of uitwerpselen worden aangetroffen zijn wij genoodzaakt de extra schoonmaak- opruim- en herstelkosten te verhalen op de huurder. Foto’s zullen aantonen dat er daadwerkelijk schade ed is aangetroffen. Het is dus de taak van de huurder om na te kijken of de gehuurde ruimte(n) en omgeving aan het eind van de dag netjes zijn achter gelaten.

In het restaurant is het niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen!

Dit zelfde geldt als een andere hal, als restaurant is ingericht, dmv een koffie en thee tafel. bv hal 8 en 2 tijdens een vergadering, cursus, lezing ed. Meestal wordt dit aangegeven dmv bordjes op de tafels met de tekst: het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen in dit restaurant. (of een tekst van dergelijke strekking)

Cateringprijzen worden per jaar vastgelegd, dit houdt in dat per januari van een volgend jaar de prijzen veranderd kunnen zijn ten aanzien van de prijsopgave / bevestiging die u van ons heeft ontvangen. Wij rekenen dan in de factuur de nieuwe prijzen, wij vragen hiervoor uw begrip.

In verband met onze inkoop willen wij graag 14 dagen van te voren het aantal personen weten die de lunch of barbecue (of iets dergelijks) gaan gebruiken. Het aantal dat er opgegeven wordt, is gelijk aan het aantal dat minimaal afgerekend dient te worden.
Op de dag zelf zal bekeken worden of er eventueel meer mensen kunnen mee-eten. dit is meestal geen enkel probleem.

Bonnen voor lunch, bbq, diner etc zijn per persoon, het is niet toegestaan om met meerdere personen gebruik te maken van 1 bon.
Er is altijd de mogelijkheid om kinderen tegen een gereduceerd tarief mee te laten eten op een eigen bon.

De honden mogen alleen op het uitrenveld losgelaten worden, tenzij het voor een vorm van sport of keuring noodzakelijk is dat de hond op een andere plek losgelaten word. Dit is dan geheel op risico van de geleider en de vereniging of club die deze dag onze locatie huurt!

Ook op het uitrenveld geldt: als je met je loslopende hond een aangelijnde hond tegen komt, dan dient men de losse hond ook aan te lijnen!

Er kunnen op een dag meerdere verenigingen met diverse honden aanwezig zijn, houdt rekening met elkaar!!

Wij verwachten van onze gasten dat zij hun hond(en) eerlijk behandelen, mocht dit niet het geval zijn dan spreken wij jou en je vereniging daarop aan.

De ontlasting van de honden dient overal opgeruimd te worden er staan bakken waarin het gedeponeerd kan worden.

In alle hallen van Dogcenter geldt een rookverbod, alleen buiten mag gerookt worden. Gelieve uw peuken op te ruimen!  ook de e-sigaret staan wij binnen niet toe.

Onze hallen hebben vluchtdeuren, zodat de mensen binnen bij gevaar kunnen vluchten. Deze deuren mogen alleen na overleg met personeel van het Dogcenter (dus niet in overleg met de huurder) geopend worden. Deze regel is er omdat bij verwarming de geopende deur er voor zorgt dat de warmte naar buiten gaat! Om te voorkomen dat er mensen toch gebruik maken van deze deuren kan het zijn dat wij het alarm erop zetten, deze gaat dan af bij het openen van de deur.

Wij zamelen frisdrankblikjes en plastic apart in, er staan bakken waar de blikjes en het plastic na gebruik in gedeponeerd kunnen worden.

Onze toiletten zijn aangesloten op een IBA-systeem, hetgeen inhoudt dat er behalve toiletpapier niets anders in gegooid mag worden. Er staan emmertjes naast het toilet.

Het is niet toegestaan om met de auto op het veld naast het restaurant te rijden. Ook niet voor laden en/of lossen. Hetzelfde geldt voor het wedstrijdveld, achter. Dit veld is bedoeld voor wedstrijden en/of tentoonstellingen en is gemaaid en afgezet. Het is dus ook niet toegestaan geplaatste boomstammen en/of andere afzettingen te verwijderen of te verplaatsen om de doorgang te vergroten.

Op het terrein van Dogcenter wordt verwacht dat u stapvoets rijdt.

Wij gaan er van uit dat deze huisregels worden door gegeven aan de mede bestuursleden, clubleden en uitgenodigde standhouders en dat deze regels worden nageleeft.

Bedankt voor uw medewerking!