Prijzen

Er zijn verschillende mogelijkheden en dus verschillende prijzen. Het kan zijn dat jullie het hele hoofdgebouw willen gebruiken, of maar 1 hal. De huurprijzen liggen tussen de €25,- en €750 en zijn in overleg.

Huurprijzen 2021

– De huur van hal 1 is €240,- per dag
– willen jullie voor dezelfde dag de aangrenzende hal erbij gebruiken dan komt er €190,- bij.
– totaal voor het hoofdgebouw (hal 1, hal 3 en hal 2) is de huurprijs €470,-
– de normale huurprijs hal 2 is €90,- maar als het hele hoofdgebouw gehuurd wordt verlagen wij die huur naar €40,-

* hal 3 wordt vaak verhuurd met als ingang hal 2, deze hal 2 is bedoeld als ingang/doorloop indien deze hal gebruikt wordt voor bv de inschrijving, benching, opslag, stands, of bv fotograaf dan rekenen wij extra huur voor het gebruik van hal 2, hal 2 is normaal €90,- per dag dan is de huurprijs €50,- per dag.

– vergaderingen €45,-
(bij een vergadering gaan wij er vanuit dat er geen of heel weinig honden bij zijn en dus weinig tot geen schoonmaakkosten, hierdoor kunnen wij deze lage huurprijs aanbieden)
– keurmeester oefendagen/avonden €60,-
– workshop met lunchaanbieding (vanaf 8 personen) en 3 keer koffie of thee voor € 2,50 per persoon, dan is de huur €65,-*
– (als de er geen groepslunch bij afgesproken wordt geldt er een andere huurprijs, dit aanbod geld voor hal 2, hal 4, hal 6 of hal 7)
– voor hal 8 geldt dat de huurprijs van €130,- naar €90,- gaat.

Alleen het buitenveld huren kost €125,- per dag, wij raden wel aan om een hal te huren en eventueel naar buiten te gaan als het mooi weer is, de te betalen huur is dan die van de hal. Tenzij beide gebruikt worden.

Vergaderingen
Vergaderingen worden meestal gehouden in hal 2 of in hal 8 deze hal wordt verhuurd voor €45,- per dag.
Een koekje of gebakje bij de koffie of een schaal bittergarnituur na afloop van (of tijdens) de vergadering kan altijd.
Willen jullie de lunch bij ons gebruiken dan kunnen jullie kiezen uit een gewone of een luxe lunch.
Blijven er mensen kamperen of komen jullie heel vroeg bij Dogcenter dan is het mogelijk om bij ons te ontbijten.

Huur per dag:
hal 1 €240,-
hal 2 €90,-
hal 3 €190,-
hal 4 €60,-
hal 5 nvt
hal 6 €90,-
hal 7 €90,-
hal 8/9 €130,-
hal 10 €25,-
meer informatie per hal is te vinden onder de hal nummers in het menu.
Als de hal ingericht en aangekleed moet worden geven wij de ruimte hiervoor, echter als de hal of het veld de dag van te voren voor 18 uur al in gebruik wordt genomen zijn wij wel genoodzaakt om ook voor die dag huur door te berekenen, immers de hal of het veld wordt die dag ook bezet gehouden en kan niet verhuurd worden.

Een speciale gelegenheid, denk aan een jubileum van de club, dan kunnen wij zorgen voor een welkomsgebakje bij de koffie of thee. Willen jullie de clubmatch of trainingsdag gezellig afsluiten dan kan dat met de Dogcenter Barbecue. Of een bordje patat of nasi met sate, of een chinees buffet? Gezellig allemaal in het restaurant napraten bij een bordje eten.
Wij denken ook aan onze vegetarische medemens, iedere maaltijd, lunch of barbecue is er ook in een vegetarische variant. (kinderen kunnen mee-eten of er kant een kindermenu besteld worden.) Bijna alles is bij ons te regelen, alleen wel graag van te voren bestellen ivm onze inkoop. Tijdens (grote) evenementen is onze keuken de hele dag open voor een warme snack of een broodje.
Voor meer informatie over prijzen kunt u ons bellen op 0653772075 of stuur ons een mail: info@dogcenter.nl
Opmerking: wij zijn iets slechter bereikbaar in het weekend, van vrijdag tot en met zondag ivm onze werkzaamheden in Dogcenter, het antwoord op een email kan dus iets langer op zich laten wachten.