Hal 2

Hal 2 is de hal die direct rechts is vanaf de hoofdingang, bij de toiletten, deze hal is ideaal voor theorie en praktijk, zelfs tegelijk in 1 workshop. De afmetingen van deze hal zijn 11 x 18 meter. Deze hal wordt verwarmd door centrale verwarming, dus een lezing of een vergadering in deze hal is ook goed te doen, er is een witte lege muur waar goed op geprojecteerd kan worden.
Hal 2 kan ook ingericht worden als lunchroom, er is een balie aanwezig waardoor er makkelijk een lunch, in de vorm van een lopend buffet neergezet kan worden, ook voor workshops is deze hal geschikt en hij is ideaal voor de ringtraining doordat er spiegels staan.
Als er van tevoren wordt doorgegeven met hoeveel mensen er vergaderd word dan zorgt het Dogcenter personeel ervoor dat alles klaar staat, uiteraard ook de koffie en thee.
De huur van hal 2 is in 2020 € 90,-

Lunchaanbieding:
Bij een workshop in de hallen 2, 4, 6 of 7 kan de huur verlaagd worden van € 90,- naar € 65,- als men gebruik maakt van de lunchaanbieding. Dit houdt in 3x keer koffie of thee gedurende de dag plus de lunch voor € 12,50 per persoon ipv € 14,- bij een minimum van 8 personen die meedoen met de lunchaanbieding.
Voor hal 8/9 geldt dat de huur van € 130,- naar € 90,-